Hoe je aftellen naar Kerst nóg leuker kan maken?

Christmas is coming soon! Zijn jullie ook al helemaal 'in the mood' voor Kerstmis? Je kan het aftellen naar dit heerlijke feest ook nog leuker maken. Lees hieronder hoe! 
Hoe je aftellen naar Kerst nóg leuker kan maken?

Christmas is coming soon, het aftellen kan bijna beginnen yayyy! 🤩 Zijn jullie ook al helemaal klaar voor de gezelligste periode van het jaar? Je maakt aftellen naar deze zalige kerst nog leuker met de mooiste adventskalenders! Herinner je de adventskalender van vroeger nog? Een volledige kalender gevuld met chocolaatjes, heerlijk toch?

Zo fijn om samen met je kindje af te tellen naar kerst met een geweldige adventskalender. Wij hebben de leukste kerstkalenders die je volledig naar eigen smaak kan invullen!

Gezellige traditie om naar uit te kijken met je kindje(s)

De adventskalender gaat al een tijdje mee! Wist je dat de adventskalender voortkomt uit een oude traditie uit de negentiende eeuw? Ook toen leefde men al enorm toe naar het kerstfeest en was de adventskalender een hulpmiddel om er nog sterker naartoe te leven.

Op deze manier telde ze af van 1 december naar 24 december, kerstavond. Later verschenen de kartonnen kalenders met 24 vakjes, die iedere dag een chocolaatje of ander cadeautje bevatten. Maar het kan nog leuker en duurzamer!

Duurzame adventskalenders

De adventskalender van Liewood is gemaakt van organisch katoen en is een echt feest om op te hangen. Je vult de kerstkalender makkelijk met kleine leuke cadeautjes zoals een haarspeldje, speeldiertje of kerstknuffeltje van Jellycat! Bovendien zorgt deze kalender voor jaren plezier, want je bergt 'm nadien makkelijk op om het volgende jaar opnieuw te gebruiken. 

Konges Sløjd heeft ook een super mooie herbruikbare adventskalender. De kalender is gemaakt van organisch katoen en heeft een prachtig ontwerp. Aftellen tot kerst met je kleine Flamingo was nog nooit zo leuk! Na kerst berg je de kerstkalender eenvoudig op en beleef je er nog jaren plezier aan. Bovendien doet een adventskalender ook dienst als deco, zo gezellig!

Ontdek ons Kerstassortiment!

 

Originele ideetjes om je adventskalender te vullen

Er zijn tal van originele cadeautjes die je in je adventskalender verstopt. Zo kan je lieve briefjes of boodschapjes schrijven voor je kleintje. Daarnaast is het ook leuk om er een gelukskoekje in te stoppen. Een leuke boodschap of een lekker koekje, is altijd fijn! 

Wil je er graag iets actief in stoppen? Opdrachtjes zijn ook altijd een topper! Wedden dat je mini-me het ook superfijn vindt als zij/hij een briefje krijgt met "Jij mag kiezen wat we eten vanavond!" of "Je mag een beetje langer opblijven om samen een film te kijken"!

Het is ook altijd leuk om de favoriete activiteiten van je Flamingo samen uit te voeren. Als je kindje van kleuren houdt, stop je er een leuke kleurplaat in die je samen inkleurt. Houdt je kindje meer van puzzelen? Dan kan je samen een leuke puzzel maken. Of je speelt samen het favoriete gezelschapsspel van je kleintje, dat is ook altijd fijn! Dingen genoeg die je kan doen met je kindje!

Heb je zoetebekjes thuis? Natuurlijk zijn lekkere snoepjes, koekjes en chocolaatjes een top kerstkalender cadeautje. Kindjes zijn er dol op! Koester wat extra quality-time in deze gezellige periode!

Ontdek ons Kerstassortiment!

Leuke kleine cadeautjes voor in je adventskalender

Toch op zoek naar een klein cadeautje voor in je adventskalender? We geven je enkele tips mee! 

De speeldiertjes van Schleich en Maileg doen het altijd goed! Ze zijn superfijn om te verzamelen, hier scoor je zeker en vast mee in de adventskalender. Combineer de speeltjes met ander speelgoed zoals een poppenhuisje, magnetische tegels of kinetisch zand. De mogelijkheden zijn eindeloos! Bekijk alle speeldiertjes hier!

Ook stickers of tattoo's zijn supertof om als mini-cadeautje te geven. Voor de dino fans onder ons, is er een mega stoere dino tattoo set. Plak er eentje (of meerdere) op je arm of been, superstoer! Great Pretenders heeft zelfs speciale tattoos in Kerst thema (€3,99). Bekijk alle stickers en tattoo's hier!

Kleurt je kindje graag? Dan is het ook altijd leuk om nieuwe kleurpotloodjes, wasco's of stiften in je adventskalender te stoppen. Zo heb je een coole metallic kleurpotloden set of een skin tones wasco set. Een echte musthave voor de kleurfans onder ons! Bekijk alle sets hier!

Ontdek ons Kerstassortiment!

De mooiste haaraccessoires voor Kerst

Ook schattige haaraccessoires, zoals die van Mimi & Lula zijn perfect om in de adventskalender verstoppen. Als je een setje koopt van verschillende haaraccessoires, kan je iedere dag een ander accessoire geven. Hoe leuk is dat?

De velvet haarstrikken van Konges Sløjd zijn prachtig! Ze zijn verkrijgbaar in het Bordeauxrood en zwart & voegen meteen stijl toe aan kerst! Maak een mooie staart en zet de haarspeld bovenaan, supermooi!

Ontdek ons assortiment van haaraccessoires!

Tijd om te shinen met de mooiste gezichtsglitter!

Wedden dat je zeker ook scoort met een mooi nagellakje of make-upje van Rosajou? Helemaal safe en op maat gemaakt voor kids. Echt een ideaal cadeau voor de aftelkalender voor kerst. Ook de leuke gezichtsglitter van Moi Mili is een toppertje! De glitter is volledig veilig te gebruiken en is verkrijgbaar in verschillende kleuren! Breng de glitter aan op een gehydrateerde huid met lotion/olie of met een speciale cosmetische lijm. Je kindje is klaar om te shinen!

Ontdek ons assortiment van make-up!

Past je cadeautje net niet in het vakje van de adventskalender? No worries, dan kan je er een briefje in steken met een hint waar het cadeautje verstopt ligt, nóg leuker! 😉

Je kan de zotste en origineelste cadeautjes in een adventskalender stoppen. Varieer tussen geschenkjes en originele opdrachtjes/boodschappen/activiteiten en zo wordt jouw kerstkalender fantastisch leuk! Maak van aftellen tot kerst een leuke activiteit en geniet van het samenzijn in deze gezellige periode! 🎄😍

 

Bekijk hier alle adventskalenders in onze shop & tel samen met je kindje af naar de gezelligste periode van het jaar!

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Jouw winkelwagen

×

Subtotaal